Area : 55,000 sq ft
Location : Bangalore, India
Status : Completed
Project team : Vyas Kalathil

Corporate offices for a pharmaceutical company. The design looked at easing the cubicle farm culture of the corporate life. Internal streets / tunnels was created acting as a movement / transition zone; In some of them, as you walk into it, you are afforded precious seconds of complete privacy in contrast to the pervasive, public and ‘in your face’ nature of the modern workplace. In others the opposite happens as you are on full ‘display’ so to speak. Meeting rooms of various sizes cut into this space and have showroom like glazing fronting the street, making this a two way experience.

Completely contemporary, games with shadows and reflections, mediating the rigid uniformity of Aluminium louvers and the undulating imperfection of polished kota stone.